äntligen klar! :D

       2011-04-30 | 01:22:22 | KOMMENTERA HÄR! (3) | KREATIVITET


designen blev klar för typ en timme sedan & jag är nöjd! Ganska så stor skillnad mot innan & det va lite det som var meningen haha! Lyckades äntligen att centrera bloggen & få ett streck under datum och tid. Gjorde även ett "galleri" där jag kommer lägga upp alla mina bilder från olika tillfällen. Den sidan är inte 100% klar än men det kommer väl. Såklart kommer jag säga till när sidan uppdateras o.s.v. och många av bilderna kommer att komma upp här på bloggen också. Men jag kände att det hade varit en kul grej med ett galleri! Nu är jag riktigt trött så ska se ett avsnitt av OC för att sen sova. Imorgon ska jag jobba, wiiiho!

om den nya designen inte syns, uppdatera sidan / tryck på F5 & tack hampus för hjälpen hihi! :D

meeep

       2011-04-28 | 12:28:03 | KOMMENTERA HÄR! (2) |

vaknade illamående imorse, så blev ingen skola för mig idag inte. Har försökt få till det med den nya designen nu hur länge som helst, vet exakt hur jag vill ha det men det blir bara fult. Hade en header som var i princip klar. Men datorn började hacka så var tvungen att starta om den, då jag inte tänkte på att spara allt he he.

Min musiksmak har alltid varit ganska så blandad, men just nu är det lite lugnare /"mysiga" låtar som jag fallit för. Har hittat en del "nya" favoritlåtar på senaste tiden och jag tänkte dela med mig lite:


bruno mars - today my life begins       |       adam lambert & kris allen - no boundaries      |       james morrison - please don't stop the rain


howie day - collide                    |                           laura izibor - if today is my last                          |                    michael buble - everything

..... och nu, den bästa av alla, enjoy:

HAHHAHAHHAHA han gör min dag!!!! nu ska jag koka nudlar!

quiet little voices

       2011-04-27 | 20:25:26 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

funderar på att skita i allt och kolla på det nya one tree hill avsnittet. Engelsk-provet gick i princip åt helvete. Jag har slarvade som faaan! Sen hatar jag när man får för sig att ett ord stavas på ett visst sätt, så ändrar man alla svaren. För att sen komma på att det nog var rätt ändå (när provet redan är inlämnat). aahhh jag som va tvungen att verkligen sätta detta provet... Nä nu skiter jag i detta, haj.

ångeeeeeeeeest

       2011-04-26 | 19:27:16 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

prov i engelska imorrn och huvudvärken is a bitch! Dessutom kommer snart alla de nationella proven igång snart, gött? Nä jag ska faktiskt vara kortfattad idag för en gångskull, prov imorrn somsagt.

måste fokusera trots att tankarna är på ett helt annat ställe, måste försöka hålla hoppet uppe... Inte alltid det är så lätt när det ena händer efter det andra. En fjärrkontroll till mitt liv hade funkat perfekt just nu, att bara kunna pausa, spola fram & tillbaka eller helt enkelt stänga av.


nathalie: asså är dedär fåglar eller flygplan?!?!

collide

       2011-04-25 | 21:04:47 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

har precis dykt ner i sängen med en kaffekopp efter att ha duschat efterlängtade duschen, logiskt hehe. Dagen har spenderats i malmö med min kusin. Vi var så jävla duktiga ska ni veta haha! Vid halv 12 körde pappa mig till heleneholm där vi (jag & camilla då alltså) gick på friskis & svettis - gymmet där vi även träffade vickii. Ganska stor skillnad mellan det stora & de lilla i lomma haha! När jag testat alla maskiner jag ville testa och sagat klart i omklädningsrummet slog klockan halv2, om inte mer? Så vi gick till mc donalds, dock beställde vi ceasarsallad istället för massa onyttigheter!

När vi ätit färdigt bestämde vi oss för att GÅ hem till camilla, så det gjorde vi! Det var långt hem. Tog 40 minuter & vi var trötta från träningen redan haha! Men sol fick vi iallafall (brände mig :(). När vi kom hem vid 4 la vi oss på gräsmattan & solade tills solen försvann bakom hustaket. Efter det åt jag där för att sen springa till bussen, som jag missade.. Så camillas mamma skjussade mig till buss nr. 2! Nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett -> plugga engelska & tagga skola imorrn, wiiiiiiie.

pååskaftöön

       2011-04-23 | 15:42:22 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

man läser överallt hur folk åker till sin släkt på olika ställen. Jag antar att jag får vänja mig vid att det bara blir vår familj vid påsken flera år frammåt. Alla högtider är så satans jobbiga... Hela släkten är i bitar och det gör så jävla ont att tänka på det. Jag menar inte att vara sådan "stämningsdödare" men det är som en hel bit av mitt liv saknas.

trots detta är livet ganska så underbart just nu. Jag hade inte förväntat mig ett såhär bra lov, ganska sjukt vad sol & bra väder kan göra med ens humör! Även om jag inte gjort något speciellt så är jag helnöjd med denna veckan. Dagen har spenderats på altanen (precis som alla andra dagar haha!) med ett glas is-vatten och jordnötter. Passade även på att sitta under parasollet med datorn och engelskan! Imorgon ska jag jobba mellan 15-22, make some money.

Btw så är den nya designen på G!

►◄

       2011-04-22 | 01:00:34 | KOMMENTERA HÄR! (3) | KREATIVITET


übergoda små muffins (okej de är ganska så stora he he) som jag gjorde tidigare i veckan! Tog recept från morots-kaka och hälde ner smeten i muffinsformar istället för en stor form. Mest nöjd är jag med moroten vid namnet, fin va?! tog typ 3 minuter av min kväll att rita.

JAG ÄR SÅ JÄVLA (ursäkta språket) SUGEN PÅ ATT SHOPPA!! var i lund med nilla igår. Båda hade huvudvärk och ingen lust när vi väl kom dit, som alltid haha! Så vi gick  endast in i 2 affärer... Har en hel lista i huvet på vad jag vill ha och köpa, jag har pengar så det räcker men nej, såklart kom jag hem tomhänt! Klockan är nu fem minuter i ett, jag är trött. Ska nog applicera en ansiktsmask -> sova typ snart. Imorgon ska jag träna (vilket jag föresten gjorde i måndags när jag var osäker på om jag skulle/inte, duktig tjej) & sola om det blir fint väder, måste börja öva på engelskan också... Grammatikprov nästa vecka, wooho!

☼ ☼ ☼

       2011-04-21 | 21:24:48 | KOMMENTERA HÄR! (1) | PERSONLIGT

idag var en bra dag, en mycket bra dag. Den började med uppstigning i sådär lagom tid, följt av pannkaks-lagande (pannkakorna blev total misslyckade, hälften blev brända & andra hälften typ "ofärdiga"). Vid 13-slaget (ohh vad vuxet det lät haha!) mötte jag natta för att cykla vidare till alnarpsparken. Vi hade en rolig /mysig /solig /trevlig /underbar dag tillsammans! Med glass, muffins & päronsaft satt vi (tjockisarna) på en filt i solen och snackade och solade i två timmar. Efter det gick vi runt i parken & fotade lite, natta fick offra en hel del haha! Som sagt myket mysigt, bilder (fler än de nedan) kommer senare!

bloggningen har ju inte varit på topp nu de senaste dagarna, dels för jag varit ute & solat & levt livet & dels för att jag håller på att "lära mig photoshop". Dessutom har jag fixat en del med designen o.s.v.



       2011-04-18 | 14:47:36 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

sitter på altanen och njuter av solen tillsammans med min underbara spotify-lista. Har precis druckit upp ett stort glas o'boy och funderar på om jag ska träna idag eller skjuta upp det till en annan dag, jag menar det är inte varje dag solen är framme så det kanske är bäst att passa på... Hmm... Det hade också vatt najs att ta en runda med kameran, är så galet foto-sugen. Visst jag har fotat en hel del i trädgården... men hur kul är det haha?! Egentligen skulle jag varit i lund med nilla just nu & ha spenderat pengar på massa kläder, men riktigt så blev det inte.

Bloggen stod tom igår av den enkla anledningen att jag inte hade orken. Största delen av dagen spenderades framför tv;n/ datorn/ i sängen. Gick ut i solen vid 1, men den försvann efter 20 minuter (som vanligt). Dock har jag ju tagit igen det idag hehe. Nu ska jag lägga ner datorn igen och stänga ögonlocken, återkommer väl senare!

helt slut

       2011-04-16 | 20:36:54 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

minst sagt... efter jobbet då alltså haha. Har inte mycket mer att säga, nu har jag lov iallafall! Köpte en välförtjänad ben&jerry's phish food, som jag ska njuta av tillsammans med filmen the last song, peace out!

onödigt prat, eller ja... skrivande

       2011-04-13 | 23:03:10 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

jag har pendlat mellan att blogga / inte blogga nu i tre timmar ungefär. Har inget att berätta / visa / skriva om direkt men kör på ändå! Skoldagen var ganska så ointressant, eller riktigt ointressant i vår klass blir det typ.. aldrig? Men med tanke på de utomstående känns det lite onödigt att ta upp. (nä jag vet inte vad jag babblar om, men jag kände mig väldigt viktig och vuxen där ett tag, haha ehh... Ja!) Efter skolan stack jag till gymmet. Lite smått stolt faktiskt för jag trodde aldrig jag skulle kunna slita mig från soffan med mina magsmärtor, men det gjorde jag! Ännu mer förvånad blev jag när jag satte mig med sv-boken & läste en stund innan maten... Varför lyckas alltid mina ögon vilja sluta sig när jag läser den boken?

Efter jag ätit så blev jag så sjukt seg, helt slut i kroppen, kände av yrsel och huvudvärk, har fortfarande inte släppt! Wellwell... Jag ligger faktiskt ganska bra till när det gäller läxor & prov o.s.v. för tillfället - skickade in APU-uppsatsen för några timmar sedan (TVÅ DAGAR innan sista inlämningsdatum), matten känns faktiskt helt okej för en gångs skull, jag har läst till s. 73 i flugornas herre & kommit en bra bit på grammatikdelen i engelska... Care på den ja! Jag visste att detta inlägget skulle bli hur långt som helst trots min fina lilla inledning haha!

r o o o b r i k

       2011-04-12 | 20:22:28 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

sitter & kollar genom glosorna till morgondagen, känner att jag måste satsa allt när det gäller engelskan he he. Vilket fall som helst har dagen bestått av illamående, skratt, aggresionsproblem (fick inget kaffe imorse haha!), huvudvärk och mensvärk - jag är så jävla positiv! Hade tre lektioner idag, på svenskan satt jag, emma & linnea & hade högläsning i ett grupprum haha mobbat eller vad? Efter lunchen var det engelska & den muntliga delen i nationella proven som gällde. Gick ändå helt okej, betyget återstår att se. Slutligen hade vi media, vi skulle redovisa men jag hade inte gjort den uppgiften hehe, IG på mig...

Igår fick jag reda på att jag ska jobba till helgen! Både fredag och lördag, aningen surt men ingen annan kunde. Så direkt efter skolan på fredag ska jag sitta i kassan / packa upp varor fram till klockan tio på kvällen. Och på lördag blir det att gå upp klockan 6 för att vara där när de öppnar till klockann tre. Efter det ska jag SOVA! en positiv sak är åtminstonde att efter det är det påsklov!

nu ska jag slita mig från att läsa folkets statusuppdateringar på facebook & blogginlägg, borde inte vara så svårt kan man tycka... Och börja plugga på engelskan & läsa 30 sidor i boken flugornas herre (uppgift i svenska att "tänka medans man läser & märka ord").


allt känns bak & fram, in & ut, upp & ner

       2011-04-11 | 15:13:30 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

sitter och väntar på att det blåa nagellacket ska torka så jag kan leka duktig flicka och tömma diskmaskinen. Efter det så ska jag platta håret, sminka mig och ta på mig arbetskläderna & äta så det är gjort. För att senare se OC -> bege mig till konsum. Vaknade kl. 9 idag så jag har hunnit räkna matte, plugga på glosorna i engelska, städat mitt rum, tränat, haft mensvärk och huvudvärk. Okej dedär lät kanske inte så jätte mycket men jag är inte så effektiv av mig hehe... Nä, nu måste jag fortsätta vidare! Får bli ett tråkigt inlägg utan bild... För jag orkar inte leta efter någon!

lalala

       2011-04-10 | 19:49:59 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

jag har suttit här nu i kanske en kvart och försökt komma på hur jag ska inleda detta inlägget så ja, såhär blev det. I fredags va jag med natta, stack och kollade på ''solnedgången'' i storm haha så jävla typiskt oss. Sen stack vi till konsum, köpte present till alija (te & en kopp med en smiley på, bara för att haha!) och gurka, dippa och morötter. Jag kände för att vara nyttig så ja då fick natta gå med på det hehe... När vi kom hem till mig kollade vi på easy A och efter det gick vi in på hennes blogg från typ 8:an hahaha! Sen stack hon hem vid halv ett och strax efter det kunde jag inte hålla mig vaken mycket längre.

Igår vid 7 tog jag bussen till bunkeflo för att ta mig vidare på 19års fest. Väldans trevligt var det,  åt tårta, spelade alias, charader och fick besök av polisen hehe. Hoppas att du gilla din present alija & du hade det roligt! :D (vet att du läser detta haha) spenderade även natten i alijas källare, under hela kvällen hade de skrämmt mig att där va fullt med spindlar, kul! Sen åkte jag hem i alijas bil vid 12. När jag väl var hemma så satte jag mig på altanen med matteboken och med ett fotbad och solade, fick faktiskt ganska mycket färg! Klockan 3 kom mormor och morfar på besök, åt grillat ute på altanen, mycket mysigt.

Imorgon är jag ledig från skolan, så då ska jag plugga lite, träna och dra mig mot konsum vid fem för att jobba till 8. Hoppas på att vädret blir lika bra imorgon så jag kan sitta ute och få ännu mer färg! Bilder från EXAKT ett år sedan... HAHAHA!!!

all good things comes to an end

       2011-04-06 | 22:28:07 | KOMMENTERA HÄR! (3) | DAGBOKEN

som jag sa till linnea i förrgår: asså jag önskar att jag hade något att berätta!!! mitt liv är så jävla händelselöst. Då menar jag inte att jag har brist på saker att göra, utan mer tvärtom! Känns som jag inte har tid till att skaffa mig fler problem, så håller mig från killar, falska mäniskor o.s.v. Som sagt... tråkigt!

Men jag har en sak att berätta, eller ja en del. Anledningen till att bloggen vatt lite off (mestandels igår) så är det för att igår var min outursdag. Jag skojar inte! Åtminstonde eftermiddagen sög, this is why:
  • på engelskan fick jag reda på att hela mitt betyg hänger på den muntliga delen i de nationella proven, inte alls uppstressande, nejnej. (dock om jag inte får mvg på den kommer jag kunna få kompletera det)
  • är inte ens säker på om jag ska nämna det (kokar när jag tänker på det) men enligt mitt schema stod måndagen helt tom men då hade min lärare lagt till en 3 timmars lång lektion. För tydligen ska man förvänta sig att alla dagar ska vara mellan halv 9 - 4 varje dag. De på skolan tror att vi inte har någon fritid överhuvudtaget. Såklart hade jag bestämmt med dem på konsum att jag kunde jobba då, så ja jag får ta ogiltlig frånvaro i sånna fall.
  • det största skälet till att den dagen sög: jag tar bussen till lomma från studentgatan (den vid hansakompaniet) och den bussen går direkt från skolan till 200 meter utanför mitt hus. När klockan slog 15:55 var den typ 10 min sen, vilket jag aldrig varit med om så beslutade jag mig för att gå till konserthuset och ta en annan buss. Men den andra går inte till poppelgatan (den vid mig) så jag var beredd på att gå genom hela lomma men det fick jag ta! När jag hade löst ut en biljett såg jag 133:an, bussen som jag egentligen skulle tatt ssssschwooossshade förbi (ja det lät faktiskt så).
    När bussen stannade på busstationen funderade jag på om jag skulle byta buss så jag skulle slippa gå. Men jag trodde att den bussen inte skulle gå förren om 10 minuter. När bussen lämnade stationen så åkte den andra bussen fram för att ''hämta passagerare''. När bussen var halvägs till nästa hållplats började det såklart regna. SPÖREGNA! Dygnsur (både som i blöt och humör) kom jag hem 50 minuter senare än jag skulle gjort om bussen inte hade fått för sig att vara sen. Hoppas att ni som läser detta förstår min frustation.
  • när jag satt i klassrummet, innan allt detta med bussen inträffade så tänkte jag: hmm, kanske skulle träna idag! När jag kom hem var jag verkligen inte på humör och maten var klar om 40 min så icke sa nicke.
  • jag satt & pluggade engelska fram till halv9 på kvällen (och ja jag hade ett x antal pauser, närmare 20 st kanske haha!)
okej resten av detta inlägget får bli kort... Känns som jag skrivit i evigheter! Iallafall så har denna dag bestått av; onödig idrottslektion -> lite shopping på hansa (okej, jag köpte inget) -> lunch -> datalektion, lärde oss word haha, övningar där man skulle ta reda på hur man gör kursiv stil och sådant -> bussen hem vid 1 ->  dejt med en stoor kaffekopp och matteboken -> lite smått pluggande på eng & datakunskap -> whoops klockan var 4, dags för mat! -> kåånzum mellan 5-8 -> död. Det var allt för mig, tack och hej!


kor gillar gräs! Sean banan också... :D btw; vadfan är sveriges väders problem?! Sol -> as mkt moln efter 5 min -> regn, grejt!

DET VAR LINNEA SOM TJATA OM DETTA INLÄGG, SÅ BÄST FÖR DIG LINNEA ATT DU LÄST ALLT & KOMMENTERAR NU!! hehe, utbrot behövs ibland

every day I'm shuffelin'

       2011-04-04 | 14:51:35 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

måndag idag då (ifall någon missat det). Skoldagen bestod endast av 2 föreläsningar - en som ändå var ganska okej som handlade om de mänskliga rättigheterna, typ. Han berättade om hur svårt de har det i andra länder o.s.v. Den andra var fett dryg! Där var en tjej som skulle informera oss om knark i typ en timme, som hade en röst som gav en huvudvärk. Såklart så skulle alla i rummet argumentera mot henne och så vidare = fungerade lika bra som sömnpiller. Efter det skulle vi egentligen stannat på skolan i över en timme för att diskutera i små grupper med sjuksköterskan i 40 minuter. Men eftersom vi skulle slutat direkt efter föreläsningen om det inte varit för samtalen så lyckades vi övertala vår lärare att ta det en annan dag.

Så jag & linnea gick till mc donalds för att äta lunch och snacka (aldrig i livet att jag skulle äta nån sej-fisk med romsås eller vad det nu var). Klockan 1 var jag hemma i lomma igen, då sken solen så jag passade på att gå ut i trädgården ett tag, efter det städadade jag rummet och nu ska jag skriva klart APU-rapporten. Ikväll (+2 gånger till) efter maten ska jag bege mig till konsum för att träna ännu mer på att sitta i kassan. Om det går bra så kommer jag även få sommar + helg/kväll jobb där! Lite drygt dock att vara där till nio på kvällen utan att få betalt, men det är sånt man får ta!

2/4

       2011-04-02 | 15:07:12 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN


jag blev ganska så lycklig när jag såg klassens nya scheman, äntligen har vi inte det sämsta schemat hihi.

Första april igår då ja, jag lyckades hålla mig "imun" från att bli lurad, tror jag iallafall haha! Mina planer för denna lördag har blivit aningen ändrade... Även om vädret är underbart (satt ute på terrassen och åt lunch idag, najs) så blir det ingen fotografering. Har nämligen inte tid, vaknade vid tolv -> åt lunch -> tömde diskmaskinen & woops så var klockan TRE!! Vi ska gäster vid 5 och har fortfarande inte dammsugat / duschat / fixat mig / rullat upp persienerna för fönstret på mitt rum / bäddat / hjälpt till med maten / plockat upp alla kläder från golvet / fått ordning på mitt sminkbord! De två sista sakerna kommer att ta vääldigt lång tid, så borde sätta igång nu...