gott nytt år!

       2011-12-31 | 13:56:52 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

whoop whoop är så taggad för ikväll/natt!! Om cirka 2 timmar kommer linnea hit och så ska vi fixa oss -> malmö & äta -> hjärup. Känns rätt onödigt att ta tåg och buss när det tar ca 10 min att cykla hehe. Detta året har varit otroligt bra, visst det har funnits motgångar och saker har sagts och gjorts som kommer ångras. Men mitt liv har faktiskt gjort en vändpunkt, jag menar nu kan jag tänka mig åka till lund, jag använder jeans nästan varje dag och har bevisats att det är gott på subway - saker som jag inte tyckte om innan! Även kommit närmre många vänner och förlorat en del. G+ barnet har blivit stude & jag har lyckats skaffa mig ett jobb. Ett bra år!
Med detta önskar jag er ett gott nytt år my loves så hörs vi 2012 höhö! ♥


life is what happens while you're busy making excuses

       2011-12-29 | 00:15:16 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

dag 1: jobb dag 2: jobb dag 3: julafton dag 4: jobb dag 5: tränade med lilli -> bio & subway med ida dag 6: min födelsedag dag 7, alltså idag: träffat natta.

en liten sammanfattning av mitt lov änsålänge. Det är så jobbigt när man inte bloggat på ett tag för man vet lixom inte var man ska börja. Och ändå så har jag tänkt ut detta inlägget i huvudet först, ajja. I måndags var jag först och lämnade en nyckel på jobb, innan jag skulle ta bussen till Malmö. Där mötte jag lilli, så tog vi bussen till stadion för att träna. Jag fick även min födelsedagspresent av henne; 2 hårinpackningar, ett svart nagellack och ett silvrigt, som jag faktiskt önskat mig! Efter ett jobbigt träningspass skulle vi ta 3an till södervärn. Den jävla bussen alltså, man vet ju aldrig det rätta hållet att hoppa på (den går ju runt och runt och runt hela tiden, där av namnet ringlinjen). När lilli åkt hem gick jag och ida till subway och åt. Kakorna var slut :'(. Tjugo över 6 började bion, vi såg "new years eve" - förutsägbar, men bra. Sedan kom jag hem lagom till att alla grattis-inlägg började invadera min logg på facebook.

Min födelsedag inleddes med skönsång av mamma & brodern, följt av familje frukost = pannkakor med grädde (snarare grädde med pannkakor). Öppnade mina paket, städade, skrev tack till alla grattis-inlägg, hjälpte till med maten, duschade, fixade mig, tog egobilder, hade gäster, åt tårta osv osv osv. Idag när jag vaknade ringde jag hit natta, så vi kunde planera lite och byta julklappar! Jag fick en jordgubbs duschtvål från bodyshop som luktar u-n-d-e-r-b-a-r-t!! Och ett marabou hoho. TACK NATTA (vet att du läser) har sniffat på tvålen regelbundet under dagen och jag är kär. Resten av dagen har jag spenderat vid tv;n och datorn. Håller faktiskt på med en ny bloggdesign!! Shiiiiit va långt inlägg...

Här är en bild på min födelsedagsfrukost:

go jul

       2011-12-24 | 22:02:00 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

jajaja jag sa att jag skulle skärpa mig men hehe, så blev det ju inte. Har jobbat två dagar i rad, så har mest chillat utöver det. Dagen som har gott har i princip varit som alla andra julafton'ar, kalle anka vid tre, ätit sig proppmätt och öppnat julklappar. Detta året fick jag pengar, julgodis, mys strumpor, dvd: photoshop guide, en ritplatta, vågtång & presentkort. Får inte glömma påsen med julklapparna som väntade på mig i fikarummet på jobbet, höhö! nu luktar min dator bränt, haaaj.
3 år sedan hihihihi

bara för att

       2011-12-21 | 22:03:19 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

jag kan sova hur länge jag vill imorgon & lägga mig jätte sent idag (busigt). Bara för att jag fått tillbaka min skoldator från lagning, efter 1,5 veckas väntan. Bara för att jag har varit en dålig bloggare, sorry sorry. Bara för att det snart är julafton OCH min födelsedag snart. Bara för att jag inte har några större bekymmer just nu. Okej nu orkar jag inte mer.

Jag vet att här har varit tomt under en vecka nu. Men mitt liv är så ointressant. Jag har tänkt lite på om jag ska lägga ner bloggen, men jag vet att jag kommer sakna att skriva av mig. Så så blir det inte, bra va? Jag känner att detta kan ju inte vara särskillt roligt att läsa, idag har jag gjort det, nu ska jag göra detta och imorgon väntar dedära. SÅ jag ska faktiskt försöka att skärpa mig nu och blogga för er, också, mina... 5 läsare. Nä men ja. Hejdå.
bildbriiiist

swimming with sharks

       2011-12-13 | 23:10:55 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

2 ointressanta dagar har passerat sedan sist - betygsamtal, tränat, haft engelska med 4 andra i klassrummet (pga nationella prov matte C), tittat på lärarnas luciatåg & gjort ett matteläxförhör. Har även lämnat in skoldatorn på lagning, äntligen! Min facebook har blivit jättekonstig, den tar bort mina kommentarer, visar samma händelser hela tiden och ibland på saker som inte ens "hänt". Irriterande faktiskt. Har försökt skriva på psykologiarbetet 2 dagar i rad nu (sammanlagt typ 2 timmar, men ändå) och har inte skrivit något alls! bara samlat ihop fakta som antagligen inte ens har med saken att göra.. bra där!
HAHHAHAHAHHAA........ Denna bilden är döpt: bbääbiskärlejk § har kollat genom lite på min "gamla dator"

jobb 15-22

       2011-12-11 | 13:14:07 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

är faktiskt lite små stressad idag, vet inte varför. Fixade julstämning i hela huset imorse & bakade pepparkakor till julmusik. Har precis duschat av allt mjöl jag hade i håret haha! Ska försöka plugga nu i en timme fram till jag ska fixa mig inför jobb. Har en hel uppsats att skriva om ondska, ingen aning alls om hur jag ska fixa det. Ännu bättre blir det ju när hela mitt psykologi betyg hänger på denna uppgift, ja mm jo. Hejdå.

there goes the fear

       2011-12-10 | 14:14:47 | KOMMENTERA HÄR! (0) | KREATIVITET

Tanken var ju att man skulle se vad där står på bilderna... Men där är massa fina citat från one tree hill bland annat! Tidigare har den lilla hyllan används som avlastningsplats, typ. Har haft åkband, vykort och annat där tidigare som jag inte velat slänga innan pga minnen, men tyckte det var dags nu! I tavlorna hade jag sånna mussepiggbilder som man ska färglägga själv, tyckte att de va dags att växa upp nu hehe. Ska även måla ramarna i nån färg, antagligen svart. Det blir nog bra! :D

Känns skönt att veta att de kapitlet av mitt liv är över nu, för där har faktiskt legat en del tanke bakom sakerna som låg där innan. Ajja. Ikväll är jag ensam hemma! Ska antagligen beställa mat med brodern min & umgås med honom under kvällen, antingen det eller att gråta till nån film hehe. Imorrn ska jag jobba 15-22 så ska faktiskt plugga nu eftersom jag inte kommer ha tid under morgondagen.

what would you do

       2011-12-10 | 00:52:33 | KOMMENTERA HÄR! (1) | KREATIVITET

har typ tänkt blogga massa gånger denna veckan, har haft massa idéer & tänkt ut massa inlägg i huvudet. Många massa det blev där, höhö. Iallafall så är fallet att jag har suttit & tittat på den tomma rutan som borde ha fyllts med ord och bilder, men det stannade ungefär där. Vad det beror på har jag ingen aning om.. Okej nu känns det som att detta blev lite deprimerande. Börjar om. Idag försov jag mig så jag fick sovmorgon till 12:40 & ingen ogiltlig frånvaro, yeey. Efter den enda, 1 timmes långa lektionen tyckte jag & linnea att vi förtjänade lite fika. Så vi gick till espresso house och köpte oss varsin chai latte - såå gott! När jag kom hem somnade jag på soffan, händer allt för ofta nu mera.
Bara för att jag är lite små stolt tänkte jag visa er vad jag hållt på med i skolan de senaste veckorna:

babbel

       2011-12-02 | 23:20:49 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

åh så trött jag är! tog bussen 07:10 imorse så det förklarar nog en del! anledningen till detta var att vi skulle öva på vår romeo & julia pjäs. Tyckte att alla gjorde ett bra jobb, men tydligen räckte det inte till... Aja, på rasten efter engelskan satt jag & linnea och arbetade med vårt projekt. Såå bra det blev! Efter det stod psykologi på schemat & sen stannade jag, ida, sara & jonas i skolan för att öva på en redovisning. Eller ja, egentligen är det att vi ska hålla i en lektion på 20 minuter.. Men det är ju nästan samma sak. När jag kom hem somnade jag på soffan. Det var skönt. Nu har jag chillat resten av kvällen, har sjuk huvudvärk!
Nu: how i met your mother. Imorgon: träna med linnea -> träffa natta -> plugg, sad but true (och beroende på vad jag & natta ska hitta på hehe). På söndag: date med matteboken, memorering av litteraturen under upplysningen & lite projektarbete.