söndagen den 12e augusti

       2012-08-12 | 23:34:39 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

usch fy & blä, nu om en vecka är det slut på friheten. Så sjukt snabbt sommaren har gått, alla saker som planerades & löften som gjordes i början av sommaren bara försvann. Tiden fanns inte till. Så sad. Nä men den tiden den sorgen, ska njuta till max nu denna sista veckan! Klockan 9 imorse befann jag mig på gymmet för att köra ett konditionspass. En och en halv timme senare kom (sega) camilla dit, så det blev en halvtimme extra på cykeln medan vi snackade om hennes 3 veckor i turkiet. Åh vill också. Nu har jag fet träningsvärk, nice faktiskt.
 
Jajaja, jag har också övningskört både idag och igår. Under gårdagen blev det lite landsväg och parkeringsträning i grannhålan hjärup. Gick faktiskt jättebra för en gångs skull! Idag körde jag till Arlöv (!!). Det var första "resan" för min del, har bara övat på parkeringar & industriområde innan. Ganska kul faktiskt! förutom den enda gången jag fick motorstopp & såg hur irriterad han i bilen bakom blev. Hade lust att räcka fingret till honom. Eller få motorstopp igen med vilje muhaha. Imorgon ska jag sova länge & dega hela dagen. Faktiskt inte gjort det på länge! Ska hämta skolbusskortet med natta också. 
 

omg

       2012-08-10 | 19:47:55 | KOMMENTERA HÄR! (1) | SHOPPING

Jag är så sjukt förvånad över mig själv & jag vet att ni som läser detta & känner mig också kommer blir det... När jag skulle ut och gå så fick jag ett ryck & började SPRINGA, ja du läste rätt! Har alltid hatat att springa, men det bara ryckte i benen. Ska börja springa i intervaller (växla mellan att gå och springa) på min 4 km runda, skriva ner mina resultat & se hur jag utvecklas. Det sjuka är att det var inte sådär hemskt som jag trodde. Svepte i mig ett stort glas vatten när jag kom hem & tog en väldigt behövlig dusch, sen var det ansiktsmask, hårinpackning & fotbad som gällde! Som jag tagit hand om mig själv idag alltså haha! Nu ska jag se film.
Köpte dessa för ett tag sedan föresten:
 
 

fredagen den 10 augusti

       2012-08-10 | 10:31:24 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

Uppe med tuppen idag, redan hunnit med en stor frukost i sängen med 2 avsnitt av HIMYM. Gillar att titta på något medan jag äter, så det fick bli att slökolla lite. Känner att jag behöver en ny serie, de jag följer har ju paus nu. Kanske hittar någon, annars löser det sig nog tills skolan börjar.. Usch haha! Anledningen till att jag var uppe så tidigt, var för att jag skulle till malmö och träna. Eftersom jag inte somnade förens vid 3, så kände jag att det va bättre att få lite sömn... Men konstigt nog kunde jag inte somna om, så kunde lika bra gå upp, vilket jag gjorde hihi. Har inte bestämt mig för om jag ska till gymmet i eftermiddag istället, ut på en powerwalk eller sätta mig på roddmaskinen. Har fortfarande träningsvärk, så därför tog jag en ofrivillig vilodag igår. Men idag ska jag kämpa på! Får se vad det blir hehe.
 
saknar kroatien.. (förstår dock inte hur alla bilder får så galet dålig kvalité på bloggen)
 

torsdagen den 9e augusti

       2012-08-09 | 12:53:23 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

Vaknade tolv idag, gick upp & hämtade en kopp kaffe för att lägga mig i sängen igen. Tittade in på några bloggar & blev sugen på att skriva lite! Ska snart dra mig ur sängen för att laga mig själv en omelett till frukost/lunch. Men gaah vilken träningsvärk jag har sedan igår, 10 min på roddmaskinen, ryggträning, 10 min på cykeln, axelträning & 25 min på crosstrainern gav iallafall nytta! Sen tog jag en powerwalk hem från alnarp dessutom. Förhoppningsvis är det så mina träningspass kommer se ut nu mera! Massor med kondition/förbränning/helkroppsträning + styrketräning på en muskelgrupp. Känns skönt att vara pågång! Idag har jag massor att göra, ska baka bröd, gå ut på en pw, läsa träningstidningar & planera de dagar som är kvar av lovet + något annat jag säkert har glömt. Nu märker jag att jag bara skriver på om massa onödiga grejer, dags att avsluta nu då & gå upp från sängen. 
 

onsdagen den 8 augusti

       2012-08-08 | 20:50:31 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

Nu har jag stått i köket tills fötterna inte pallar trycket längre! Ska dock po di igen snart... Ska göra min egna müsli & nötblandning, nomnom. Somsagt testat lite nya recept på senaste tiden, bra att frysa in till sämre tider (när skolan börjar & jag inte kan stå timmavis i köket). Jajaja, annars då? Njuter av de sista dagarna av frihet, igår var jag och pernilla på stan. Köpte ny skolväska och sånt. Har även hunnit med att va på tivoli, danmark & köttat satan på gymmet. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer.. 
 
keso, nöt & banan blandning | lågkalori-blåbärspaj | matmuffins med bl.a. morötter

torsdagen den 2e augusti

       2012-08-02 | 22:46:30 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

Blev en mysig dag i Danmark med min fina vän i måndags! Vi gick på ströget, åt god lunch & sen var vi allmänt badass på netto. Väldigt intressant hemresa dock, förseningar & kortslutning i ledningarna på kastrup. Ett tag var vi inte säkra på om vi skulle få komma hem ens haha! Men som tur var löste det sig, kom hem en timme försent bara. Ska antagligen dit igen på sön/mån hihi. Onsdagen och torsdagen spenderades med min kusinvitamin. Vi träffades på gymmet & köttade i nån timme, sen följde jag med henne hem & sov där. Idag åkte vi dit igen innan vi skildes åt. Dessutom gick vi på jakt efter grösaker & dipp, men alla affärer hade redan stängt. Hela lindängen & halva hermodsdal på en halvtimme typ, sen såg vi på one tree hill i massor, åt popcorn & hade allmänt trevligt! Ska möjligtvis in till malmö imorgon igen för att träffa en fin person. Ska också prova lite nya, nyttiga recept hade jag tänkt.