onsdagen den 12e september

       2012-09-12 | 23:14:40 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

ja, jag tänkte att det kanske var dags att skriva något här. Inte för att det finns så mycket att skriva, men ändå. Det där jag skrev förra gången, för en vecka sedan ungefär.. om att bli frisk & sätta igång med träningen, sket sig ganska rejält. Inte förens nu har jag börjat friskna till. Har alltid varit något. Sedan kan jag också erkänna att mycket har varit ursäkter & undanflykter men det är ju en annan sak. I söndags skulle jag ut på en powerwalk, men kroppen var inte riktigt redo än. Idag tog jag en runda på 7 km, så skönt! Kallt som fan dock. 

På måndag ska vi i klassen ut på praktik, ska träffa någon i Lund imorgon för att presentera mig. Får hoppas att det går bra! Vill inte vara hemma i 6 veckor. Annars är det mest bara pluggande & tv-tittande som mitt liv går ut på. Måste som sagt komma igång igen. Sen på fredag blir det Höllviken efter skolan & jobb på söndag! Nu: sängen.

måndagen den 3 september

       2012-09-03 | 11:53:17 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

Igår hände en sjuk sak. Kan inte riktigt förstå vad som hände, att det hände mig. Ska kolla upp det hos läkaren klockan 2, usch. Alltså stannade jag hemma från skolan idag, sjuk huvudvärk & yrselkänningar. Ahh, trött på skiten. Tänkte ta en dusch snart, äta lunch & piggna till lite. Man kan ju iallafall försöka. Efter besöket hos läkaren (om min kropp/huvud tillåter det) tänkte jag ta tag i fotouppgiften. Vi ska ta 10 bilder som symboliserar oss själva. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra. Men får väl göra det bästa av situationen, bra att ta vara på att det är ljust & den fria tiden..... Nu bara babblar jag. Föresten, jag skulle skaffa instagram igår. På min androidmobil. När jag väl bestämt mig för att skaffa skiten, så har de tagit bort appen från market!! Så jag laddade ner det på iPaden & hoppas nu på det bästa. Kan iallafall stalka vissa hihi. Ajja, babbel igen..... Hejdå.
 
saknar.

lördagen den första september

       2012-09-01 | 20:55:50 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

Kände för att klaga lite, då kom jag på att jag faktiskt har en blogg. Åh jag är så irriterad på allt, besviken och arg. För det första har skolan börjat igen, vilket den inte hade när jag skrev här sist. Helt okej schema faktiskt. På måndag ska vi prova våra studentmössor!! Gal1. Har lite plugg att ta tag i också, fotouppgift, skriva referat & webbdesign. Men skjuter fram det litta. Denna veckan har jag varit sjuk, usch. En riktig förkyldning med huvudvärk och feber på köpet! Har inte kunnat träna, får abstinens. Tvingade mig genom nästan hela skolveckan, var hemma igår. Nu är jag på bättringsvägen & hoppas på ett träningspass på tisdag. Tänkte dra mig mot köket nu för att göra morotschips! Sedan ska jag se nått avsnitt av akward säsong 2, härliga lördag.