had a bad day

       2011-02-01 | 22:24:25 | KOMMENTERA HÄR! (0) |

ehm, JA! Min dag började med att jag "försov mig" (går alltid upp 2timmar innan jag ska ta bussen för att hinna), tänkte plugga på morgonen.. men nej tydligen gick inte de då! Som de flesta vet äter jag nästan ALLT för att inte äta macka / "vanlig frukost" - mår illa av att tänka på de, seriöst!

Men iallafall så såg jag att vi hade typ gryta över från igår, så värmde den.. såklart råkade de tippa över när jag skulle ta ut lådan ur mikron & jag fick allt över mig. Det var då 10min innan jag skulle gå till bussen, så lyckades jag missade den, t-y-p-i-s-k-t om du frågar mig! Sen kom jag på att där gick en buss till efter en halvtimme, den skulle vara i malmö fem över halv (började 20 i). Men när bussen väl var i malmö va den tvungen att köra massa omvägar, stanna på alla övergångställen & trafikljus!

så 2 minuter innan lektionen började fick jag skynda mig från bussen, upp för alla 5 trapporna och in i klassrummet. MEN JAG HANN! dagens höjdpunkt, typ haha. Så på genomgången kunde jag inte sluta skratta haha! Men iaf. sen skulle vi äta - god mat på skolan för en gångs skull! Sen skulle jag åka hem (nödvändig skoldag, jag vet) för att ta bort min leverfläck på ryggen. Hela ryggen är förlamad, typ - greeeat!

känner att detta inlägget är lite yrt men de får man leva med! Mamma har precis tvättat mitt hår (får inte duscha) och ska snart stänga datan plugga lite samhäll, igen. loove my life






vad heter du?
stammis?

ifall jag känner för att maila dig, så behöver jag din epost-adress!

din blogg?

till sist, vad hade du på hjärtat?