•°·

       2011-03-31 | 15:28:00 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

funny little feeling

       2011-03-30 | 22:13:19 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN


Imorse vaknade jag med ett fett astma-anfall. Hade tatt medeciner hela natten men de hjälpte inte. Så jag ringde till konsum och sa sanningen, att jag inte mådde särskillt bra. Så då passade jag på att ta en dusch och sova lite, tydligen så hann medecinerna värka då, för efteråt mådde jag mycket bättre. Så runt 12-tiden (började nio egentligen) tog jag mig ner till konsum för att packa upp lite varor och så. Efter det visade en tjej där hur man använder kassan, i början hade jag lite panik eftersom där är mycket att hålla reda på. Faktiskt många varor som inte har streck-kod (frukt, godis, grönsaker o.s.v.) men man kommer in i det I guess. Hon som lärde mig stod brevid hela tiden och såg till att jag klarade av det, skönt med lite stöd haha!

I och med att jag egentligen ska jobba 6 timmar / dag och hade missat 3, så fick jag stanna kvar i en timme efter jag egentligen skulle sluta. Så tyckte han även att jag ska komma dit klockan ÅTTA imorgon, grejt! Dock kommer jag antagligen få jobb där, så jäävla awensome!! När jag kom hem så hade pappa vatt och hämtat mina converse ♥. Ska till new york i sommar, snacka om att jag ska köpa massor med converse då! Vid 7 mötte jag natta för att sitta på gungan & snacka skit. Trrrevligt! Har bestämmt mig för att lägga mig tidigt idag så GODNATT!

btw... Nu när jag varit så duktig med träningen och tänkte fortsätta med det. SÅ såklart glömmde jag att stänga fönstret in på mitt rum = feet förkyldning, najs.

WIIIE

       2011-03-29 | 00:18:31 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

ville bara säga att jag fixat "kategorier"-länken här uppe i menyn nu! Där va något fel i kodmallen som jag löste just precis (i mina tankar) så jag var tvungen att öppna datorn & prova om det gick att fixa & ja, det gjorde det! Är sugen på ny design överhuvudtaget (igen) får se hur det blir med det. Behöver åtminstonde nya självporträtt/ego-bilder hehe. Godnatt.

föresten säg gärna till om det bara är på min dator det fungerar!

en styck rubrik

       2011-03-27 | 12:48:08 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

jävla sommartid, gör så att en timme tas bort från dagen. Precis som om att den inte är tillräckligt kort ändå...

Bad mamma väcka mig tidigt idag. Klockan halv11 tyckte hon tydligen var lagom, eftersom den egentligen var halv10. Fick lite smått damp på henne eftersom jag ville få ut något ur denna dagen. Men jag tror inte jag hade fått det ändå he he... Har suttit med huvudet i matteboken nu i ungefär 40minuter men det är omöjligt att räkna matte på tom mage. Mamma & pappa är inte hemma, men de skulle handla lunch på vägen hem. Får hoppas på att det blir snart! ehm, okej? vad är det jag skriver om egentligen haha?! Men iallafall, nu ska jag ta en huvudvärkstablett och försöka koncentrera mig. Sen ikväll ska jag till gymmet, det suger att de inte öppnar förrens halv4!

rocketeer

       2011-03-26 | 13:23:51 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

va i malmö med vickii i torsdags, fick en jacka med mig hem & hittade en väska som jag sååå gärna vill ha! Hihi tack för att du payade jackan sweetie, du får pengarna någon gång... snart!

igår när jag kom hem så stack jag direkt till gymmet -> duschen, sen hade vi gäster så jag flydde fältet hem till natta. Vi hade bestämmt att vi skulle köpa ben & jerry's - glass vilket vi inte gör så ofta. Så jag hade förväntat mig att glassen skulle vara god... Men natta valde en som inte var så god (ville inte ha den, men hon dampa.. so what to do?) Det var vanlig vaniljglass med stora klumpar av fryst dumle, typ. Dessutom fanns där max 8 st i en burk. Så vi gick ner i köket och blandade ut den med oboy haha! Blev aningen bättre... Men skulle inte lyssnat på henne, som vanligt.

Vi hade också bestämmt oss för att se burlesque. Så när jag kom till natta hade hon såklart inte laddat ner den & piratebay funkade inte. Såklart så fixade JAG det (för jag är bäst). Filmen va okej, inte så bra som alla sagt. Den va ganska förutsägbar men ett plus var att Jack, bartendern är snygg! Så när vi sett klart den hamnade vi på köksgolvet i ett skrattanfall, don't ask why. Efter det fick natta idén att vi skulle se madagaskar 2 - typ första braiga idén som kommit från henne ever!! Så det gjorde vi, klockan halv11 på kvällen/natten. Två;an är myyycket bättre än den första haha! Sen efter ett tag kom filiph (nattas kille) dit & typ mobbade oss för att vi skrattade åt allt. Men den va riiiktigt rolig, se den haha! Sen cyklade jag hemåt vid 2 & somnade direkt.

Idag är det lördag. Har ingen aning om vad jag ska göra. Får återkomma på den punkten. Hehe.

ett år

       2011-03-24 | 12:48:00 | KOMMENTERA HÄR! (4) | PERSONLIGT

För exakt 365 dagar sedan idag lämnade världens bästa farfar jorden för att få slippa lida den hemska cancer-sjukdomen. Jag har alltid sett min farfar som en generös och kärleksfull man. Han la sig aldrig i andras beslut, det skulle kräva mycket för att han skulle bli irriterad eller arg. Farfar var väldigt generös, jag kommer ihåg en dag när mina kusiner var på besök och vi hade varit på Stefans kiosk och ätit glass. Han bodde på vägen hem till mig så vi tänkte att vi kunde hälsa på. Efter att ha hälsat på oss gick han raka vägen till frysen för att se om han hade någonting att bjuda på och gav oss varsin ”tip-top glass”. Trots att han visste att vi varit och ätit glass för bara en halvtimme sedan.

Jag minns farfar som väldigt skämtsam, han berättade många roliga historier som jag oftast inte förstod någonting av. Även in i de sista månaderna när han mådde som värst ville han hela tiden göra det bästa av situationen och skämta till det. Han var väldigt envis också, läkarna och hans nära och kära bad honom sluta med rökningen flertal gånger. Inte ens när han blev inlagd på Jonasgården hade han en tanke på att sluta. Även efter sin första strålnings-behandling sa läkarna att det var bäst för honom att inte köra bil på ett tag. Samma dag körde han hem till lomma och till burlövcenter och tyckte att det inte var något fel med det.

Jag var 10 år när jag fick reda på att farfar fått cancer, jag förstod inte hur allvarligt det var då och att jag faktiskt hade kunnat förlora honom för alltid. Som tur var har farfar alltid varit en kämpe, enda in i det sista. Inte förens i mars insåg jag hur allvarligt det var. Han blev inlagd på Jonasgården eftersom han inte kunde resa sig upp själv utan sjuksköterskornas hjälp. Men trots det var han samma person, lika glad, lika omtänksam, han var så typiskt Yngve. Han fick till och med komma hem en helg och vi alla hade hoppet uppe om att han fick stanna för alltid. Men då blev han sämre, mycket sämre – började glömma saker, orkade inte äta och var trött konstant. Pappa sa att det förmodligen var den sista gången jag fick se honom. Han var så blek, klen och smal, han somnade hela tiden och det gick inte att prata med honom. Men jag ville inte inse, jag höll hoppet uppe!

Det var en onsdag, Kerstin sov hemma hos oss för hon ville inte vara ensam i sin lägenhet. Det var samma dag som vi hade uppsats-delen i de engelska nationella provet. Klockan var tre, jag vaknade av att telefonen ringde och jag visste att han var borta, min älskade farfars hjärta hade slutat slå. Jag hörde att Kerstin började gråta, jag kunde inte andas, jag ville inte andas, jag ville vara hos min farfar. Efter några minuter gick jag ut i vardagsrummet och satte mig mellan Kerstin och mamma, vi grät, fler tårar än jag trodde mina ögon kunde producera.

Nu har det gått ett år, kan fortfarande inte förstå det, vill inte förstå, vill inte glömma. Alla födelsedagar och högtider är inte detsamma utan honom, det känns så konstigt och tomt, något som saknas. Det har inte gått en dag utan att jag tänkt på honom och fan heller har det blivit lättare. Jag vet att han är stolt över mig. Om jag bara hade fått träffa honom en sista gång, jag vet exakt vad jag hade sagt, jag har spelat upp det i mitt huvud flera gånger om.

Vila i frid farfar, jag älskar dig! ♥

bang bang baby

       2011-03-23 | 21:25:07 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

ja, jag vet att uppdateringen inte varit så bra de senaste dagarna. Men jag hade själv inte tyckt detta var kul att läsa: vatt på konsum idag, sen la jag mig i soffan och.. typ fastnade där! Ehh ja, he he det var allt. För så har det varit nu de senaste dagarna, pluggat lite matte (har bara ett kapitel kvar nu), fastnat vid tv;n, lagt mig i sängen med datorn, tänkt; whoops klockan är 23:00, natti natti!

morgondagen kommer dock inte att bli likadan. Har utvecklingssamtal 08:30, tack mamma för att du tog den tiden, verkligen, hmm... Sen direkt från skolan till konsum, medans ALLA ANDRA PÅ SKOLAN, ALLA UTOM VÅR KLASS ÄR LEDIGA. Kul, nae. Men kan inte direkt göra något åt det, sen vid 3 ska jag ta bussen till malmö igen för att träffa vickii. Nu ska jag se OC, har vatt utan det i 3 dagar nu.. utan anledning *snyft*


såhär såg jag ut innan jag skulle träna idag, kan lova att jag inte såg lika pigg ut efteråt. Men känslan efter ett träningspass är underbar! Tydligen så hade jag glömt bort att jag hatar mina armar när jag tog dessa bilderna, så ja jag är medveten om att de inte är världens smalaste direkt! (låååång bildtext)

just nu

       2011-03-20 | 20:16:49 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN



denna söndag har fanemej bara runnit iväg, hatar söndagar! Har precis gjort en smoothie som jag sitter och njuter av just nu. Somsagt har dagen gått jätte snabbt - gick upp halv1, åt & satt kvar ett bra tag vid matbordet för att snacka & ha det mysigt med mamma. Efter det ringde josse, så snackade vi i närmare en timme. Sen städade jag rummet litta och helt plötsligt var klockan halv4! Så då satte jag mig med matteboken & försökte räkna, gick inte jättebra. Så jag tänkte att det var lika bra att sticka till gymmet för hade inte fått något gjort ändå. Det gick riktigt bra idag! Sprang, cyklade, rodd(e?) och "gjorde" alla maskinerna, efteråt blev det duschen & mat som gällde. Sen helt plötsligt var klockan 8 & söndagen den 20:e börjar leda mot sitt slut... poesi på hög nivå!

dagens inköp

       2011-03-19 | 23:57:47 | KOMMENTERA HÄR! (1) | SHOPPING

på äventyr

       2011-03-19 | 23:09:42 | KOMMENTERA HÄR! (1) |

igår var jag med nilla & hade trevligt, får se till att det inte dröjer lika länge tills vi ses igen! ♥ vi va på wild ginger, åt för 123:- faktiskt mycket för min plånbok.. Sen när vi kom hem kollade vi lite på youtube klipp, nördiga som vi är haha! Sen kolla vi på one tree hill med glass & godis, hann med att snacka en del också, trevligt trevligt.

finner inte ord för denna dagen som gått haha... Först hade jag gissat(!) fel på när bussen gick så jag & natta kom iväg till malmö ganska sent. Så när vi var på mc donalds så trängdes en massa, där va kaos för någon tappat sin dricka på golvet så hade lite hamnat i en tants nya bok haha! Sen satt en tjej brevid mig och skrek, skrek... Ni som känner mig kan nog tänka er vad jag tänkte om henne, ful var hon också. Både jag och natta letade efter varsin ny jacka hela dagen, men såklart passade ingen varken i storlek, vår smak eller plånbok. Har åtminstonde bestämmt mig för att köpa ett par lila converse (när jag fått pengar av mamma), niice! Fick med en del hem (bilder kommer senare) men vill fortfarande ha en ny skolväska, jacka och skor.

När vi skulle hem så hade vi (jag) kollat upp fel busstid igen. Så istället för att sitta och vänta på bussen i 40 minuter fick natta en brilliant idé att ta tåget till burlöv för att bli hämtade av hennes pappa. Då befann vi oss på konserthuset och skulle ta tåget från centralen, ofc. Tåget skulle gå 16:53 och klockan var närmare 20 i (tror jag) så då skulle vi gå dit, lösa ut en biljett & hitta tåget på den lilla tiden. Jag förklarade detta för min kära vän men trög som hon är trodde hon att det var nära till centralen. När hon inte får som hon vill blir hon sur, så fick följa med henne.

2 minuter innan tåget skulle gå hittade vi en automat som inte funkade och kö;n till den (singular) fungerande var gaanska lång. Så DÅ förstod hon att där inte fanns en chans att vi skulle hinna med tåget. Så på 8 minuter fick vi gå/springa tillbaka till konserthuset i hopp om att inte behöva vänta ännu 30minuter på nästa buss. Som tur hann vi med den & var tillbaka i lomma kl. 7, då jag åt hemmagjord pizza med familjen.

Nu ska jag fota det jag köpt idag, efter att ha visat dagens klädsel. Tyvärr så råkade jag glömma ställa in fokus & redigeringen blev ganska failad, men man lär sålänge man lever!

hands down

       2011-03-17 | 20:36:16 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

efter APU;n idag cycklade jag hem i regnet (fyfaan!) för att byta om och så. Efter cirkus 10 min sprang jag till bussen & mötte min kusin vid studentgatan. Vi satte oss på espressohouse (på?!) och drack chailatte, efter typ 5min kom holmen & snacka med oss & även sune efter ett tag, så jag & camilla hann tyvärr inte snacka så mycket. Men det var trevligt ändå! Nu ska jag försöka lindra huvudvärken med glass!

When you try your best, but you don't succeed, when you get what you want, but not what you need. And the tears come streaming down your face, when you lose something you can't replace.

detta är extremt viktigt, läs & känn sympati!

       2011-03-15 | 21:36:04 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

saker att störa sig på:
- när jag förhandsgranskar mina inlägg ser det INTE ut som när det publicerats, irritation till max!
- allt nagellack har lyckats lossna (stavas det så?) utom det på lillfingret, fint att ha en svart nagel medans alla andra är typ, naturliga? nej!
- de har tagit bort den akustiska versionen av DENNA låten, den som finns kvar är mycket mycket sämre!
- jag vill se one tree hill, men nej nästa avsnitt kommer inte förens om typ evigheter?
- mina lärare är världens segaste på att rätta arbeten, vill ha reda på mina betyg nu nu nu! utom engelskan för den kan dö
- min msn funkar inte!!!!
- jag har lyssnat på samma musik hela dagen, NRJ skärpning!
- min bror spelar gitarr HÖGT i rummet brevid & förstör min musik
- hatar den fula spotify reklamen på gubbarna från R.E.M. bara ploppar upp där & vägrar försvinna (förutom nu såklart när jag skulle print screena för att visa)

med risk att låta typ som en kärring som klagar på allt avslutar jag nu med dessa fina bilderna (satte dit effekter bara för att jag skulle se aningen finare ut):



lyckades tillslut fånga dem, haha sexy mama's.. ja jag är trött

u can run but u can't hide ;)

       2011-03-15 | 20:53:41 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN



detta är då det jag ska syssla med denna veckan. Spendera tid med mina sockertoppar, vara en hel del på konsum (ofcourse haha!) blandat med en del plugg. Så det ena "lyfter upp" det andra, men enligt mig ser veckan perfekt ut! För er som undrar vad "rodd" är så är det en maskin som tränar kondition, armar, lår, rumpa, rygg och även magen om man gör det rätt! Min nya favorit träningsform haha! Tränar ju lite överallt, sen utöver det fokuserar jag på en kroppsdel och tränar den lite extra. Intressant va? ;) anledningen till att jag ska träffa kerstin (farfars fru) på söndag är att vi har ett foto-projekt på skolan där vi ska göra ett foto-reportage. Och jag har valt att göra ett om hur kerstin har det efter att ha förlorat sin man osv. svårt att förklara men tror det kan bli bra!

fett otaggad på livet

       2011-03-14 | 20:44:11 | KOMMENTERA HÄR! (2) | DAGBOKEN

jag vet inte vad det är med mig, jag är varken glad eller ledsen bara tom. Känns som något saknas men jag vet inte vad, jag vill göra något men hittar inte orken. Jag har så många planer på vad jag vill göra & ha (okej, dedär kan tolkas fel, menar inget stort - bara typ kläder, träning osv.) Jag har suttit ett tag i sängen och bara suttit & kollat ner på marken, loggat in på bloggen, försökt komma på något vettigt att skriva. Men allting har suddats ut. Om och om igen. Det känns bara som att allting har stannat upp, mitt liv. Samma sak dag in & dag ut & ahhh... Jag vet inte, bara en känsla jag har.
________________________________________________________________________________________________________________________

Första APU-dagen idag då, packade upp varor osv. hälsade på massa glada tanter, fick damp på några lomma-gangstrar som kom in och skrek, fick ont i huvudet av allt tvättmedel, fick feet träningsvärk på grund av att behöva sträcka mig upp till alla hyllor, bröt en nagel & konstaterade att pinks låt "raise your glas" och chiris brown's "nya" låt spelas ungefär 2 gånger / timme på NRJ, kul! Men hoppas på att få sommarjobb där, det är faktiskt helt okej ändå!


jo men fint!

massa babbel

       2011-03-13 | 22:09:04 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

tänkte göra detta inlägget i punktform, hihi haha hehe höhö
  • jag har hittat massor med ny awensome musik! jag vill göra om mitt rum; måla väggarna vita, få nytt skrivbord, införskaffa massor med mysiga detaljer, vet precis hur jag vill ha det, måste bara övertala pappa först
  • jag vill ha kärlek, sommar och mysiga sommarkvällar
  • jag har typ av nackspärr just nu, det är inte skönt
  • jag saknar att ha tid till att umgås med människor jag tycker om
  • just nu hade jag velat vara hos farfar & farmor
  • jag har inte shoppat på fleeeeera månader (okej kanske inte månader men det var jätte längesen) men det ska ändras på till helgen! Har en hel inköpslista & allt.
  • jag måste verkligen börja ta träningen på allvar, för min hälsa, huvudvärk & kondition's skull. Dessutom inför beachen 2011! Planen är att träna varannan dag & inte äta så mycket "skit" behöver ju inte gå in på detaljer haha!
  • kommer kännas konstigt att inte ta bussen till skolan imorrn & va utan klassen, eller de närmaste 3 veckorna rättare sagt
  • nu ska jag se OC -> sova!

hajwejmän

       2011-03-13 | 14:20:26 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

har precis gått upp & satt på en kopp kaffe (känner att detta börjar låta som en matblogg eller något, varje gång jag bloggar äter jag något haha). Det är söndag idag för er som inte visste detta. Detta är den första söndagen jag inte behöver dränka mig i plugg, har bara 140 matte-uppgifter att räkna & en APU-rapport att skriva. Men det är faktiskt "bara" under 3 veckor + att jag då ska jobba 6 timmar per dag på konsum. Så jag tänkte börja räkna åtminstonde 5 uppgifter eller liknande nu innan jag ska träna, gymmet öppnar halv4 idag! 


trrrrrrrrrrrrräd!

iblandbarahatarjagrubriker!

       2011-03-12 | 23:20:54 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

idag har varit en härlig dag, en bra dag. Gick upp sådär lagom till lunch, kollade 2 avsnitt av OC, satte på oth-spelningslistan på spotify & städade gaderoben! Äntligen blev det gjort! Alla kläder låg i en hög innan, hittade ju inget att ha på mig om morgnarna. Passade också på att rensa lite, 8 ''toppar'' ska skänkas någonstans! Efter en timmes städning gick jag & mamma ut på en promenad, tyvärr va det riktigt tråkigt foto-väder idag.. Men fick en del hyffsade bilder iallafall! Nu på kvällen har jag myst med mamma framför tv;n & melodifestivalen, diskuterade med Ida samtidigt, HAHA! Enligt mig var dannys låt bättre, men Eric Saade är så hiiiiiiimla snygg! Hade gåshud och allt! Nu ska jag äta de sista ur godispåsen tillsammans med ett avsnitt eller två av OC. Shiit vad många utropstecken det blev(!) haha jag som hatade dem för några månader sedan, men så kan det gå!!!!!!

inte de finaste bilderna direkt, but you get the point right? ;)

♣◊♥♦

       2011-03-11 | 21:10:59 | KOMMENTERA HÄR! (1) | DAGBOKEN

sitter i sängen & lyssnar på oth musik (♥) med en godispåse från hemköp brevid mig, myys! Jag vet inte riktigt var jag ska börja.. haha. Igår var nog den värsta dagen någonsin (ja jag överdriver) på första lektionen tvingades jag & emma redovisa en text som vi inte ens läst genom. På lunchrasten letade vi reda på rolf (vår nk-lärare) för att få reda på våra slutbetyg i naturkunskap, jävligt klyddigt var det... Han hade gjort ett prov på 10 frågor, där av 4 st va för att se om vi hängt med på lektionerna & en av dem hade han inte ens gått genom, kul! Så jag fick ganska kasst resultat = inget VG i naturkunskap. Vilket ledde till min damp resten av dagen.

Dock så pratade jag med honom idag & fick mitt betyg ändrat, men ändå! Sen så tyckte vår eng-lärare att vi skulle filma hela engelskredovisningen på coachtiden, men vi blev inte klara = kaos. Är fett besviken på mig själv för att jag vet att det hade kunnat bli 671524 ggr bättre, kunde inte texten, filmen blev inte ens 4min när den skulle va 12min = IG, typ. Men ja, idag hade vi 2 redovisningar - den ena gick okej men engelskan gick åt helvete!

Efter skolan gick jag & linnea till mc för att köpa cheeseburgare (eftersom hon var skylldig mig det efter att ha fel på en sak haha!). Vid sex stack jag till gymmet för första gången på e-v-i-g-h-e-t-e-r! måste bättra mig, min kondition är sämsta ever haha! Så imorgon ska jag ut på en powerwalk -> hem och hämta kameran om det är bra väder & fota lite! :D

känner att jag inte ska skriva mer nu, ingen som bryr sig ändå ju haha! (förresten, natta? ring mig imorrn!)

nu vill jag ha sommar!

+-/=!

       2011-03-09 | 21:21:00 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN


onsdag idag då jajaja, ska filma imorrn på engelskan så måste fixa lite inför det & sen på fredag ska vi ha redovisning i matte. Där vi ska prata i 6 minuter om ett tal, hur vi löst det osv. dock är vi 3st i min grupp men ändå haha! Ska snart fortsätta med powerpointen & allt annat men jag typ... fastnade här haha! Börjar halv9 imorrn, men tror plugget kommer hålla mig uppe ganska sent. (för att vara jag) så kommer nog inte få särskillt mycket gjort. Sen nästa vecka ska jag göra min APU i 3 veckor, på konsum här i lomma (haha). Så förhoppningsvis kommer jag inte vara lika stressad över allt då = kunna ta tag i träningen igen, wiiho!

nytt

       2011-03-08 | 22:11:19 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

hej! jag ville bara säga att jag har ändrat lite på bloggen nu, dock blir länkarna vid kategorierna helt fucked up men kan tyvärr inte fixa det :( hejdå!

babbel

       2011-03-08 | 20:27:41 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

hej min kära huvudvärk! Jag hade uppskattat om du kunde försvinna för typ.. evigt? Då hade jag blivit lycklig! seriöst, den förföljer mig? Går inte att bli av med skiten, har provat allt! Faktiskt så har jag inget att berätta, stressad som fan över typ allt som vanligt. Pratade med Kerstin innan idag, i 50 min haha! Och ehm, ja.. det va allt tror jag.



mah ears are poppin'

       2011-03-06 | 22:09:08 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

världens mest mobbade bild haha!! den i mitten blev så ful ''irl'' så mixade den lite så att det iaf såg lite bättre ut, hehehe. Fick en försenad födelsedags present igår, nämligen en fjärrkontroll till fjärrutlösaren på kameran - underbart!

De flesta som läser min blogg har mig antagligen på facebook = alla vet vad jag hittade på igår. Men tänker berätta ändå :D. Var nämligen @ the alnarpspark med natta & fotade litta! Va inte meningen att vi skulle fota varandra men så blev det! Fick iaf en ny design, inte 100 på att den ska behållas men ja. På kvällen var delar av släkten här & firade min brors födelsedag. Idag har jag skrivit på engelsk- och samhällsredovisningarna & tog en spontanrunda på 2 timmar ner till stranden med kameran, kallt som satan! Bilderna kommer någon annan gång för jag tänkte lägga mig tidigt idag, så godnatt! :D

126064976945867060670827851694

       2011-03-04 | 19:57:52 | KOMMENTERA HÄR! (0) | DAGBOKEN

precis krängt kebab eftersom mamma inte är hemma haha, pappa beställer alltid när mamma inte är hemma även om det är han som lagar maten i vanliga fall. Intressant jag vet! Ehm, jag skulle säga något men jag glömde. Jag är just nu: mätt, sur,  glad, irriterad, mätt, har huvudvärk, mätt, besviken & allmänt seg. Hade matteprov imorse, gick åt helvete men får hoppas på det bästa. Sen hade vi media - läxförhör, kul fredag! Tyvärr gick läxförhöret bättre än matten men bara lite. Ahhh sån ångest!

Ska välja inviduella val nu inför 2an på måndag, 150p. Vet inte om jag ska välja matte b + tyska eller engelska b + tyska. Med tanke på hur matten går just nu så vet jag inte om jag vill välja matte överhuvudtaget! Men det är senare problem. Precis som alla andra fredagskvällar sitter jag HEMMA e-n-s-a-m, buhu.. Nä men jag lider inte så mycket av det! :D ska poppa popcorn när jag slutat vara mätt, läsa lite bloggar och kolla OC och det efterlängtade oth avsnittet (ja, jag som är seg har inte sett avsnitt 17 än) så japp, thats it!

it's killing me

       2011-03-02 | 22:37:46 | KOMMENTERA HÄR! (3) | DAGBOKEN

har pluggat i princip sen jag kom hem nu & ändå fastnar inte matten, får speel! Vi hade livräddning på land idag på idrotten haha låg påå bord och låtsades vara medvetslösa, failade totalt inför otto (läraren). Nästa gång ska vi till aquaqul (stavas det så?) men jag får inte vara med p.g.a. min borttagna leverfläck på ryggen, men jag klagar inte! :D på engelskan satt jag själv med ett grupparbete - gick inget vidare.

Sen hade vi naturprov, gick okej men där var bara 10 frågor och jag failade på 3 (de va för att se hur bra man hängt med på lektionerna, vilket jag visade att jag inte gjort, bra där, bra!) men jag får hoppas på det bästa. Sen hade vi en diskussion i grupper på svenskan om en film vi sett, ändå kul haha! När vi inte satt och diskuterade med läraren hade grupperna i klassrummet i uppgift att skriva en novell tillsammans, att var och en skulle skriva 1 minut var. Vår handlade om en mobbad snigel som fick ett paket mamma scan i huvudet och blev uppbränd av en gurka haha!

Sen har jag somsagt pluggat resten av tiden, sitter och läser om tidningens historia och lagar som gäller journalister osv. Men min medialärare tycker att jag ska satsa på mitt skrivande så då är det kanske bra att veta. Men det har jag än så länge inte fått reda på - om det är nödvändigt alltså, hehe yrt och långt inlägg! Ajja nu ska jag sova, börjar trots allt halv9 imorrn, lääängtar!